Rullgardiner

Det finns många olika möjligheter att välja detaljer som tillför personlighet till din rullgardin. Välj mellan åtta olika färger på beslag och underlister, som skapar en personlig gardin och ger fin kontrast till väven.
Våra designlister finns i trä och metall, med blankt, borstat eller matt känsla.

Luxaflex Rullgardin (PDF)

Twistgardiner

Twist® kollektionen är bred och innehåller något för varje stil och smak. Både det klassiskt neutrala och det lite mer trendiga. Nyanser av dovt grönt, pastellblått, nedtonat rosa och grålila är speciellt vackra tillsammans med de nya mönstren i kollektionen.

Luxaflex Twist (PDF)

Duettegardiner

Vackert & energieffektivt. Visste du att upp till 50 % av din bostads värme- och nedkylningsenergi kan försvinna ut genom fönstren? Nya Duette® kollektionen har ett stort urval vackra vävar i lekfulla mönster och färger, som t ex nya Batiste Crushing, som kan skapa det perfekta blickfånget i ett rum. Eller varför inte välja en snygg strukturväv med skön, naturlig känsla – Bamboo – som passar i många miljöer och till olika inredningsstilar.

Luxaflex Duettegardin (PDF)

Lamellgardiner

I Luxaflex® kollektion finns ett stort urval mönster, strukturer, färger och tätheter – från lätta transparenta till helt täta vävar. Det gör det lätt att skapa den perfekta balansen mellan ljusinsläpp, insynsskydd – i precis den stil som passar dig och ditt hem.

Luxaflex Lamellgardin (PDF)

Plisségardiner

Unika uttryck för en personlig stil. Våra plisségardiner finns i allt från vitt och fräscht till murrigt mörkt och färgstarkt mönstrat och kan vara antingen en diskret och elegant bakgrund eller en djärv medelpunkt i ditt hem.

Luxaflex Plissegardin (PDF)

PowerView Motorisering

Smarta gardiner som gör livet lite enklare. PowerView® motorisering gör att du kan styra dina gardiner exakt så som du önskar, både när du ska höja, sänka, vrida eller föra dem i sidled.

PowerView Motorisering (PDF)

Persienner

Kontrollerar ljuset med klassisk design. En design blir ”klassisk” eftersom den aldrig förlorar sin relevans. Därför har Persienner varit en given designklassiker sedan lanseringen i slutet av 1950-talet.

Luxaflex Persienn (PDF)

Träpersienner

Bjud in naturens värme och skönhet. Luxaflex® Träpersienner ger en fantastisk effekt till rummet. Hos Luxaflex® går design och funktionalitet alltid hand i hand och kollektionen, med dess vackra detaljer, kan kombineras på en mängd olika sätt så att du får en träpersienn som passar just precis till dina fönster. Genom att kombinera kunskap med innovation, skapas den perfekta produkten för ditt hem.

Luxaflex Träpersienn (PDF)

Silhouettegardiner

Stämningsfullt ljus med vacker avskärmning. De oerhört stiliga Silhouette®-gardinerna tar udden av även det skarpaste solljus och omvandlar det till vackert stämningsfullt naturligt ljus. Öppna elt enkelt lamellerna och njut av ett mer naturligt dagsljus eftersom ljuset sprids ut jämnt över hela rummet samtidigt som det skarpaste solljuset och UV-strålningen
filtreras bort.

Luxaflex Silhouette (PDF)

Gardiner

Långa, svepande gardiner skapar en alldeles speciell sinnesstämning i ett rum. Det ramar in fönstren och ger en lyxig känsla till rummets helhet men också till detaljer och annan inredning. Det kan vara snyggt att hänga dem från golv till tak – det ger en illusion av hög takhöjd och mera rymd.

Luxaflex Textilgardiner (PDF)