Terrassmarkiser

Förläng sommarens underbara kvällar och behåll värmen kvar på uteplatsen med sortimentet bland Rikspersienns olika terrassmarkiser. Under de soliga dagarna skänker en terrassmarkis behaglig komfort för en middagsstund i skuggan. När terrassen skall skuggas helt men man samtidigt inte vill ha ett komplett uterum så finns även vårt sortiment av pergolamarkiser.

Terrassmarkis-T400-Serien-2020 StyRa (PDF)

Terrassmarkis-T520-T560 StyRa (PDF)

Pergola

Ett estetiskt tilltalande extrarum i trädgården efter egen fantasi och behov. Ännu mer skydd och frihet, så att du kan njuta av din trädgård och terrass året runt.

PERGOTECH Katalog (PDF)

Fönstermarkiser

Ett stilfullt fasadsolskydd som stoppar solens strålar och ger ett behagligt ljus. Rikspersienns fönstermarkiser går att få i det moderna raka utförandet eller med klassiskt vågig kappa. Den svenska traditionen har blivit än bättre med fler vävar och ett utbud av modeller anpassade för de flesta utseenden av fönster och fasader.

Fonstermarkis F320-2020 StyRa (PDF)

Fonstermarkis F420-2020 StyRa (PDF)

Fonstermarkis-F450-F520-2020 StyRa (PDF)

Balkongmarkis-BC26 (PDF)

Korgmarkis-CN20 (PDF)

Sidomarkis-SA60 (PDF)

Takmarkis

Solskydd har blivit en integrerad del av vårat hem. Solskydden ska helst erbjuda enastående komfort, design och säkerhet. Våra takmarkiser möter alla dessa krav – och mer där till. De är smidiga, mer diskreta och ger enastående resultat. Bli hänförd av vårt snygga solskydd… Utan att bli bländad av ljuset!

Fristående markis

En extra kraftig fristående markis, konstruerad för öppna ytor på villor, förskolor, caféer och restauranger.

Markisen skapar enkelt en ombonad miljö även en bit ut ifrån huset eller restaurangen, utan att behöva monteras i fasaden, och ger skugga soliga dagar.

StyRa Terrassmarkis Duo (PDF)

Jalusier / Solskärmar

Våra Avskiljningsjalusier kännetecknas av mångsidighet och flexibilitet vad det gäller användningsområden. De används med fördel vid invändig avskärmning och inredning där det inget formellt krav på inbrottsskydd finns. Med elegant och hög finish på den lackerade ytan smälter dessa utsökt in i den exklusivaste inredning.

Ett rullgaller är ett effektivt skydd, som ger en känsla av både öppenhet och välkomnande. Den speciella perforeringen gör att du både skyddar butiken och skyltfönstret samtidigt som du visar upp vad som finns butiken.

Produktblad Macro HK (PDF)

Rullgaller Perfo 8320 (PDF)

Alusol Unisun är Sveriges mest sålda solskärm och har ett flexibelt system som gör att den lämpar sig för alla fasader.
Alusol Dasovent solskärm en produkt för höga krav på hållfasthet och funktion. Genom systemets utformning är den också speciellt lämpad som fasadgaller.

Unisun (PDF)

Dasovent (PDF)

Dasoleil (PDF)